FRANCHISE

HEGREN out low

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ενασχόληση της εταιρείας με τον φωτισμό και τα προϊόντα πράσινης ενέργειας ξεκινά το 2008. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η γκάμα των προϊόντων αυξάνεται ενώ ο στόχος της παραμένει πάντα ο ίδιος, ο οποίος είναι η συνεχής υποστήριξη του καταναλωτή αλλά και η προσπάθεια κάλυψης κάθε είδους ανάγκης του μέσα από τη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, με την ποιότητα να παραμένει πάντοτε σε υψηλά επίπεδα.

 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Οι συνεργάτες του συστήματος franchise της HEGREN υιοθετούν ένα καινοτόμο, υγιές και πολύ οικονομικό πρότυπο επιχείρησης, με συσσωρευμένη τεχνογνωσία και υψηλή εξειδίκευση σ' έναν κλάδο με συνεχείς αυξητικές τάσεις στην Ελλάδα και διεθνώς. Η HEGREN έχοντας ηγετική θέση στην αγορά του φωτισμού LED και της πράσινης ενέργειας γενικότερα, διαθέτει άριστη γνώση αυτής της βιομηχανίας και προσφέρει διαρκή πρόσβαση σε αυτή τη γνώση και εμπειρία στους franchisees. Οι συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Αυτή η πρόταση συνεργασίας είναι σχεδιασμένη να προσφέρει σε ανεξάρτητους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκτήσουν και να διαχειρίζονται τη δική τους επιχειρηματική μονάδα, καταβάλλοντας μόνο ένα συγκριτικά μικρό ποσό επένδυσης, με υψηλό ποσοστό κέρδους και με σύντομο χρόνο απόσβεσης, χρησιμοποιώντας ένα αναγνωρισμένο brand name, ένα αποδοτικό σύστημα λειτουργίας και την τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας με τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Σημαντικά οφέλη για τους επενδυτές επίσης είναι και η συνεχής εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση, όπως και η έμφαση στις υπηρεσίες marketing, πώλησης, merchandising, σχεδιασμού, τοποθέτησης και after sales services.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Απαιτούμενος Χώρος: από 50 τ.μ.

Ύψος Επένδυσης: από €10.000

Entry Fees: €5.000 €2.000

Royalties: Δεν απαιτούνται

Marketing Fees: Δεν απαιτούνται

Αρχικό εμπόρευμα: €2.000

Χρόνος Απόσβεσης: 3 Μήνες (μέσω ειδικού προγράμματος)

Αποκλειστική περιοχή: Ένας ολόκληρος νομός ή μεγάλη περιοχή εντός Αττικής

 

* Στα ανωτέρω ποσά δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

** Το "Ύψος Επένδυσης" περιλαμβάνει την πλήρη διαμόρφωση του καταστήματος με βάση το μοντέλο καταστημάτων της HEGREN, την παροχή όλων των εκθεμάτων (display products) που θα επιδεικνύονται εντός του καταστήματος, τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία του καταστήματος προκειμένου να δημιουργηθεί ένα φιλικό και αποδοτικό περιβάλλον.

 

Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Franchise της HEGREN επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έκθεση εικόνων

View the embedded image gallery online at:
https://mail.hegren.gr/el/franchise-3.html#sigProGalleria0639f3e0ad

Led-products HEGREN

Solar.lights. HEGREN

Autonomous-systems. HEGREN

 

Calculator new

Επικοινωνία

Λεωφόρος Ειρήνης 61

Ταύρος, 177 78, Αττική 

Τηλ.:+30 2103422261

Fax: +30 2103422269

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.